Det perfekte indslag til den store dag

Når man skal holde fødselsdag for sin familie eller for sine venner, så er der selvfølgelig en masse forskellige forberedelser der skal klargøres. Hvis man føler at dette er en overvælgende opgave kan man kigge på fodselsdagen.dk, som tager sig af alt, hvad der har med fødselsdagen at gøre. Der står artikler om alt lige fra at få skrevet den helt rigtige fødselsdagsinvitation til et få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen. Der er altså et væld af forskellige fødselsdags emner som bliver dækket på siden, og et andet element, som hører sammen med fødseldagen er, at der også bliver skrevet om hvilke sjove og festlige indslag man kan lave til fødselsdagen.

Skriv en tale eller lav en leg

Der er mange forskellige sjove tiltag man kan lave for fødselaren. Det vigtigste man kan sørge for når man skal have sammensat menuen af underholdning til fødselsdagen er at man sørger for at fødselaren kommer i centrum på en hyggelig og behagelig måde. Dette kan selvfølgelig være nemmere sagt end gjort så her kommer en række konkrete forslag til lege man kan lave.
  • Tip en 13er. Lav en tip en 13er hvor spørgsmålene alle handler om fødselaren
  • Skriv en sjov tale om fødselaren.
  • Syng en sang, som omhandler fødselaren i hvert vers.
  • En sjov icebreaker leg. Dette kan være mange forskellige ting, og her er det som sådan kun fantasien, der sætter grænsen.
Man kan ligeledes vælge at lave en række andre selskabslege som eksempelvis tegn og gæt eller gæt og grimasser, der alle er klassiske indslag til en fødselsdag. De får ligeledes altid et smil og et grin med på vejen fra de andre gæster, så de kan altid anbefales hvis man vil sørge for at ingen kommer til at kede sig til fødselsdagen.