Drømmer du om at komme på camping?

Campingferie er de senere år blevet et stort hit blandt børnefamilier. På moderne campingpladser finder du nemlig at hvad familiens yngste måtte drømme om. Her er der typisk legeplads, badeland og måske endda minigolf, fodboldbaner og hoppeborge. Samtidig er du ude i det fri, mange campingpladser er placeret i utroligt naturskønne områder. Typisk er der også både by og indkøbsmuligheder i nærheden, og ved de danske kyster tilmed smukke strande. Camping er en nem og bekymringsfri ferieform, der ligger op til friluftsliv, afslapning og hyggeligt samvær med de andre campister. Campingferie er desuden meget andet end telt og primitive toiletforhold. I dag findes moderne campingvogne eller avancerede mobilehomes og hytter med alt hvad man måtte mangle såsom toilet, bad og køkken.

I Danmark findes der efterhånden mange campingpladser, flere af dem med høje standarder. En af dem ligger ved Silkeborg og hedder Sejs Bakker.

 

Derfor er Sejs Bakker den oplagte ferie destination

Sejs Bakker er beliggende lige ved den smukke by Silkeborg i Jylland. Campingpladsen er yderst moderne, midt i naturen med tæt på byen. Her kan man både leje hytter og pladser. Sæsonen ud er der masser af aktiviteter på programmet – for både store og små. Fordelen ved at holde ferie i Danmark, særligt når man har små børn, er at man undgår stressende flyveture og fremmede madkulturer, som måske ikke lige helt passer de små maver. Når man er på camping, er der også nærmest garanti for, at man møder en masse nye legekammerater, som man kan nyde ferien sammen med. Ved Sejs Bakker går camping sæsonen helt fra slut marts til start september, så der er rig mulighed for at komme på årets campingferie der – en ferie der helt sikkert bliver et minde for livet for hele familien.