Håndværkerrengøring fjerner byggerodet i din hverdag

Nogle gange skal der bygges om derhjemme, og der medfører ofte også et kæmpe byggerod. Måske skal du rive badeværelset ned for at bygge nyt, eller måske skal huset renoveres, fordi du skal sælge og flytte i noget nyt.

Byggeprojekter kan føles som et sand mareridt, og noget af det værste er, at skulle vandre rundt i byggerod og støv i dagevis, mens arbejdet bliver gjort færdig. Lad håndværkerrengøring gøre din hverdag nemmere ved at tage sig af rengøringen for dig.

Håndværkerrengøring når du har brug for det

Er du træt af at vandre rundt i byggerodet derhjemme? Håndværkerrengøring klares af et erfarent hold af rengøringsfolk, hvis speciale er at rydde op efter selv det største byggerod. Du kan få servicen hjem til dig i privaten, til din virksomhed eller offentlige institution, hvor et erfarent rengøringsteam tage kærlig hånd om hver en kvadratmeter i din ejendom.

Det fungerer både som løbende rengøring, hvor du får besøg af rengøringsfolk på daglig basis, som tager sig af rodet fra dagens byggeprojekt. Eller du kan få håndværkerrengøring til en slutrengøring, hvor skidt og snavs bliver fjernet efter hele byggeprojektet er over.

Hvad omfatter en håndværkerrengøring?

Book din håndværkerrengøring i Århus, og få styr på oprydningen efter dit byggeprojekt. Du sparer dig selv en masse tid og besvær ved at overlade opgaven til et professionelt rengøringshold. Håndværkerrengøring er ikke lige som en normal hovedrengøring. Den omfatter overtørring af alle overfalder, fjerning af byggestøv, murestøv og andet snavs, rengøring af vægge, gulve og sanitet samt bortskaffelse af affald.

Hvad skal jeg betale for en professionel håndværkerrengøring?

Du behøver ikke betale en bondegård, når du bestiller professionel håndværkerrengøring. Ikke nok med at du spare tid og kræfter, så skal du heller ikke selv købe dyre rengøringsartikler eller drøne frem og tilbage med storskrald til genbrugstationen.

Du kan sagtens få rengøringsrengøring på et mindre areal for en pris på omkring 2000 kr. Hvis du har brug for håndværkerrengøring på et større område, for eksempel i en offentlig institution eller din virksomhed, så kan du godt komme op og betale omkring en pris på omkring 6000 kr.

Der er selvfølgelig forskel på, om du har behov for daglig rengøring eller om du kun har behov for en enkelt grundig slutrengøring. Det er en god ide at få daglig service, hvis renoveringen foregår i dit private hjem, for det er hverken sjovt eller sundt at bo i en masse byggerod og støv.