Julegaver til virksomheder

Hvad søren gør man lige, når man har et marketingbureau med 120 virksomheder i kartoteket, som man egentlig gerne vil pleje, men ikke føler man har tid til det, fordi man skal holde deres hjul i gang?

Relationer er noget af det vigtigste for os, og mon ikke de kan glemme om deres søgeord lige kommer 1 placering frem, hvis nu vi giver virksomhederne en julegave?

 

Husk relationer i julegaver til virksomheder

 

Vi kommer ikke udenom at relationer bare er livsnødvendig. Resultater er guld, men du kommer ikke langt, hvis ikke du har et godt forhold til virksomhederne, som egentlig er dine kunder.

I år skulle det være – vores virksomheder skulle have julegaver, men hvilke skulle vi vælge?

Vi ville gerne være kreative, og samtidig også gerne markedsføre os selv – man kan jo altid bruge flere kunder.

Langt om længe faldt vi over Profilkonfekt. De har simpelthen en fantastisk forretning kørende.

 

Lækkerier i julegaver til virksomheder

 

De sælger alt det søde, salte og bitre stads du alligevel propper dig med hele julen, så hvorfor ikke selv drage nytte af det, når du skal købe julegaver til virksomheder.

Vi valgte at købe de lækreste Kronborg chokolader. Dertil fik vi vores eget logo, og så skrev vi ”fordi vi elsker at have dig som kunde”.

Det er en perfekt markedsføring, og her efter nytår har jeg været til flere kundemøder, hvor de faktisk har disse chokolader på mødebordet.

Det er da en perfekt markedsføring. Ud i hele landet, og så kun til 3 kroner pr. ”klik”, og det er en vedvarende markedsføring. At det så samtidig er mega lækkert er jo bare et kæmpe plus.

 

Kundetilfredshed i julegaver til virksomheder

 

I kan tro vi kan mærke det. Kundetilfredsheden har nået nye højder over noget så simpelt som julegaver til virksomhederne i form af små lækre chokolader.

Det er bare et lille gratis tip til andre virksomheder derude. Husk at pleje jeres relationer. Det er vigtigere end noget andet. Vi ved alle hvor dyrt det kan være at få nye kunder, men at få folk til at genkøbe eller anbefale dig til andre er altid lettere.