Lav den sjoveste børnefødselsdagsfest

Dit barn fylder 10 år og den der gængse omgang boller og kakao, slik og leg i haven, er ikke længere helt så dækkende for det behov for fødselsdagsfejring, som dit barn nu har. Det kan være super svært at finde på nye ideer til den perfekte fejring og hvis dit barn ikke selv har de helt store ideer om, hvad der kunne være fedt, så kan lidt inspiration være på sin plads. Besøg https://bornefest.dk/ og bliv inspireret til den gode børnefødselsdag.

En børnefest dit barn aldrig glemmer

Vi som forældre vil så gerne give vores børn nogle gode oplevelser med hjemme fra og en fed fødselsdagsfejring kan være en af de oplevelser. Det er jo altid en god ide at tale med sit barn omkring ønsker og ideer til, hvad en sådan dag skal kunne. Dit barn har med garanti selv nogle rigtig gode ideer, som i sammen kan forme og gøre til jeres. Husk i midlertidig, at en børnefest skal være sjov for dit barn og vennerne – ikke en fremvisning af, hvad du og din partner magter som mennesker og forældre. Tit er det det afslappede forældrepar, som giver slip og lader festen opstå, som ender med at give barnet den bedste oplevelse og fejring.

Sjove lege

Det er jo en smagssag fra dit barns side, om han eller hun er interesseret i at der skal arrangeres lege til fødselsdagen. Har man et barn, som stadig leger og som synes at det er sjovt at være aktiv, så findes der et væld af gode fødselsdagsaktiviteter. Skattejagten bliver aldrig kedelig og selvom en 10årig ikke vil indrømme det helt, så kilder det stadig i maven, når man nærmer sig skatten. Har man et aktivt barn, så er boldspil, som fodbold og rundbold super aktiviteter til en aktiv fødselsdag. Måske har du et barn, som er lidt længere fremme og så kan en børnefest jo godt blive til en diskofejring med musik, stopdans, ballondans, stoledans og så videre. Vigtigst er det, at festen er i dit barns ånd.

Festmad og drikke

Børn er bevidste – også mere end vi måske selv var det, da vi var børn. Vi var lykkelige for en omgang boller og kakao, en fødselsdagskage og lidt slik. I dag ved de fleste børn godt hvad de vil have. Igen gælder reglen om at tale med sit barn. At gøre det klart, at ikke alle ønsker kan blive opfyldt, men at i som forældre nok skal gøre jeres bedste. Vi skal huske på, at vores børn er et produkt af os selv og at de der ideer om rigtigt og forkert tit kommer fra os. Involver derfor barnet i sin egen fejring og lad dem være med til at sætte menuen.

Forskellige og fantastiske unger

Endelig er det vigtigt at vi husker på, at alle børn er forskellige og fantastiske! Der findes ikke noget rigtigt eller forkert i forhold til vores børn. En fødselsdagsfest skal afspejle det. Især når de når den der svære 10års fejring og de skal begynde at finde sig selv.