Leder du efter den helt rette psykolog i København?

Der kan være mange årsager til, at du er på udkig efter den helt rigtige psykolog, der kan hjælpe dig igennem med de udfordringer du står overfor. Her er det, at professionelle kan specialisere sig indenfor et bestemt område og derfor er det ikke sikkert, at alle vil kunne hjælpe lige præcis dig lige godt.

Hvis du leder en en psykolog i København, der har speciale i metakognitiv terapi og hjernen, så se mere på https://www.psykologenikbh.dk. Her kan du under trygge og rare rammer få hjælp og redskaber, til at komme i mål med dine drømme og ønsker for fremtiden.

Alle mennesker i København kan få hjælp

Der er ikke en bestemt type af mennesker i København, eller nogle andre steder i landet for den sags skyld, der går til psykolog. Det er til for alle, uanset om du er gammel eller ung og uanset om du har store eller små udfordringer i livet. Det skal ikke være et tabu at besøge psykologen og mange gange bliver det blandt befolkningen, venner og familie egentlig også set som en styrke frem for en svaghed. Det er helt okay at indse at man har brug for hjælp og det er endnu federe og endnu mere powerfuldt at spørge om hjælp fra dem der ved allermest.

Hvad er det der metakognitiv terapi?

Det er forholdsvist nyt, at psykologer i København eller andre steder i landet, arbejder med de metakognitive terapeutiske metoder. Det er en ret ny metode, men den har hurtigt vundet indpas hos psykologerne, da det ses at være en terapiform som er yderst effektiv på mange forskellige mennesker og som kan anvendes til mere eller mindre alle former for mentale udfordringer. Det er særligt tankemønstre der med den kognitive terapi arbejdes med. Der er her ikke så meget fokus på årsagen, men på at ændre den tilgang du som klient har til tingene og få noget bedre ud af alle dine tanker. Det menes herved, at ved den rette tankegang og dermed ro på nogle af de problematiske områder i tankemonstrene, at så vil kroppen på sin vis være selvhelende.

Metakognitiv terapi er et ganske godt sted at starte

Er du ikke helt vild med tanken om at skulle gå til psykolog i København og have kradset op i nogle af alle de gamle sår og ar du har på sjælen, så kan det være at metakognitiv terapi er den helt rigtige vej for dig at gå. Her er det ikke nødvendigvis et krav at der tales om fortiden, men i stedet om de tanker der kommer frem som følge af din baggrund og hvordan disse tanker kan håndteres på en hensigtsmæssig måde. Det giver dig redskaber til at tage din egen kontrol og styre hvordan du kommer ud på den anden side, uanset hvilke tanker og tankemønstre der tidligere har været en hindring for dig.