Rejse, lejebil & biludlejning Flensborg

Går du og overvejer en ferie i Flensborg? Her finder du nyttig information om rejsen til Flensborg, lige meget om du vil rejse med offentlig transport, egen bil eller lejebil. Bliv klogere på rejsemulighederne når det kommer til rejse, lejebil og biludlejning her.

 

Sådan kommer du til Flensborg

Hvis du har planer om at besøge den skønne, nordtyske by Flensborg, så er der flere måder hvorpå du kan komme til byen.

Den nærliggende transportform til Flensborg er via bil. E45, som går ned igennem hele Jylland, fortsætter ned igennem Europa, og ligger endda ruten forbi flere afkørsler ved Flensborg by.

Flensborg ligger super praktisk placeret for danskere. Blot få kilometer syd for grænsen til Tyskland ligger nemlig Flensborg.

Hvis du bor i den sydøstlige del af Danmark, så vil du med god fordel kunne overveje at tage færgen fra Rødby til Puttgarden. Derfra har du en køretur på lidt over et par timer.

For langt de fleste danskere vil det dermed være mest fordelagtigt enten at køre eller tage færgen.

Hvis du derimod ingen bil har, vil du kunne tage toget til Flensborg. Inde i Flensborg by finder du nemlig Flensborg Banegård, hvortil du kan komme med tog fra Danmark. Eksempelvis kan du rejse mellem Aarhus og Flensborg uden at skulle skifte tog undervejs.

 

Biludlejning i Flensborg

Hvis du ankommer til Flensborg uden bil, eksempelvis med tog, så kan det være ganske nyttigt at leje en bil – og det er der heldigvis god mulighed for at gøre i Flensborg.

Der findes en række forskellige firmaer, som lejer biler ud på forskellige lokationer i byen. Så hvad med at finde lige netop den bil, som passer til dig og dine eventuelle medrejsende, så I kan få set lidt mere end blot nærområdet af Flensborg? Billeje er både nemt og bekvemt. På den måde slipper du for at være afhængig af bestemte tidspunkter, som alligevel kan være ganske svære at overholde, når man er i det.

 

Flensburger Flughafen

I Flensborg finder du en lille lufthavn. Lufthavnen er ikke en du som rejsende sådan lige kan benytte dig af. Som udgangspunkt er det ikke muligt at rejse fra Danmark til Flensborg vis fly. Lufthavnen er som grundregel forbeholdt private rejser og privatflyvninger. Derudover kan du flyve nogle få indenrigsflyvninger i Tyskland.

Hvis du alligevel gerne vil ud at flyve i området, så kan du på særlige afgange komme med på en foto-flyvetur, som vil flyve dig over byens og områdets smukkeste steder. På den måde kan du se det smukke, nordtyske område fra luften, uden at skulle rejse til en fjern lufthavn, for at se den dejlige by fra oven.

Hvis du alligevel gerne vil flyve til Tyskland, så henvises du til Hamburg Lufthavn eller Berlin Lufthavn, som begge har afgange mellem Danmark og mange andre lande. Dog bør du være opmærksom på den køretur det måtte give, for at kunne komme til Flensborg derfra.

 

Her er mere information om Flensborg Lufthavn og om biludlejning i området.