Shopify experts: Få hjælp til din nye webshop

Skal din virksomhed til at tilbyde salg på nettet? Så kan det være en god idé at blive en af mange Shopify experts. Det er den komplette løsning, hvis man ønsker at komme hurtigt i gang med at sælge sine skønne produkter online. Platformen er nem at starte op i, og det er ikke nær så overvældende og uoverskueligt, som mange løsninger til onlinesalg kan være.

Hvad er Shopify?

Shopify kan betragtes som værende et CMS. Det står for Content Management System, og det er herfra, at man styrer en hjemmeside. Alt det indhold, som brugerne ser, når de navigerer rundt på siden, bliver håndteret, uploadet og redigeret gennem et CMS.

Shopify er den smarte løsning, da det ikke kræver, at man installerer noget. Du har det altid tilgængeligt online, og det er en rigtig let platform at komme i gang med. Den er bygget med begyndere in mente, og du er hurtigt undervejs, når du vælger det som din løsning.

Shopify tilbyder en lang række funktioner, der gør det muligt løbende at optimere på ens onlinesalg. De tilbyder desuden en gratis prøveperiode, så man kan prøve det af og se, hvor let det egentlig er.

Gode råd til den nye webshop

Hvis man starter en webshop, så skal der også sælges en masse. Det er selvfølgelig målet, men det er dog ikke altid let og ligetil. Det kræver selvfølgelig lidt arbejde. Hvis man ønsker at starte selv, så kommer her et par fif til, hvordan man optimerer sin butik på nettet.

Tilbyd altid solid, tilgængelig kundesupport. Det er ikke bare med til at fastholde kunder, men det kan også være et skarpt værktøj for dig, der udvikler virksomheden. Kommer man i kontakt med kunderne og hører deres spørgsmål, så er der meget at lære om, hvordan man strukturerer kategori- og produktsider fra spørgsmålene.

Det er en god idé at optimere ens webshop, så den er let at læse for søgemaskinerne, som skal indeksere den. Hvis du altså har ønsker om at rangere på Google og lignende søgemaskiner, så bør du finde en masse søgeord og strukturere de primære sider omkring dem. Gør man det fra start af, så ser man hurtigere resultater. Det er nemlig et område, som man aldrig stopper arbejdet på, og det vil stå på i mange år. Start så tidligt som muligt med SEO, som også kaldes søgemaskineoptimering.

Samarbejde med en partner

Som nybegynder er det helt sikkert muligt selv at komme i gang med Shopify, men som tidligere nævnt, så er det en proces, der tager tid. Hvis du ikke selv har tid til at tilslutte dig de ekstremt dygtige Shopify experts og søge hjælp hos et webbureau som Eagle Media. De er sande Shopify experts.

Så kan man få bureauet til at stå for opsætning og design af hjemmesiden, som er noget af det, der er sværere at starte på, hvis man er grøn. På den måde kan man fokusere på alle de andre ting, der kommer med opstart af en online butik. Det kan være at strukturere varebeholdning og finde ud af, hvordan hele overgangsfasen forløber.