Tag på et golfophold i Sønderjylland

Sønderjylland er meget mere end vide marker og tyske turister – det er en mulighed for ro og fokus. I Sønderjylland kan du tage på jagt eller sælsafari, eller du kan tage på golfophold i de smukke omgivelser. Tag ad sted med nogle venner og spil på nye baner i det sydjyske land.

 

Golf som en kongelig

Tag på en golftur, du sent vil glemme. Et unikt og spændende golfophold venter dig nær Gram Slot, der har aftaler med mange af områdets golfklubber. Du kan bo som i en kongelig, ikke direkte på slottet, men i de smukke og hyggelige bygninger omkring det, og tage ud og spille golf hver dag.

 

Med morgenmaden serveret er du klar til at tage ud på banerne. Din golftur vil få et helt nyt formål, når du bor så smukt som ved Gram Slot, og dit ophold vil transcendere til meget mere end ”bare” et golfophold.

 

Takket være slottets aftale med mange af de omkringliggende golfklubber i Sønderjylland, har du rig mulighed for selv at vælge, hvor, hvornår og hvordan du vil spille. Hvis du er erfaren golfspiller, vil du garanteret kunne opdage ny nydelse ved spillet, ved at begive dig ud på fremmede baner i smukke omgivelser.

 

Hvad end du spiller med venner, familie eller alene, så får du et ophold, der passer lige til dig og dine behov.

 

Når solen går ned

Når det bliver for sent til at spille golf, eller når du og dit følge er færdige med banerne, behøver jeres oplevelser ikke ende eller blive kedelige. Sønderjylland byder på mange forskellige aktiviteter, der også tillader jer at holde pause fra jeres golfspil.

 

Tag med fra Gram Slot og oplev sort sol, når kæmpe stæreflokke letter, eller tag på sælsafari og nyd naturens mildhed.

 

Hvis uheldet er ude, og du går ned på udstyr, kan du også tage en tur til Haderslev og erstatte dine ødelagte eller manglende ejendele i en sportsbutik. Her kan du desuden også nyde de hyggelige gader og små butikker, og du og dine venner eller din familie kan tanke op med et nyt aspekt af jeres ophold, før I vender tilbage til golfbanerne.

 

En golftur i Sønderjylland byder på meget mere end bare golf, og du kommer ikke til at kede dig, når banerne er spillet tynde. Hvad end du tager en weekend eller en uge, vil du ikke kunne undgå at nyde dit ophold.