Tips til at få planter i hjemmet

Har du altid ønsket at være en af de tjekkede typer, som har en masse smukke planter i hjemmet? Det pynter så fint med planter, fordi det giver noget mere liv i indretningen, men det kan altså også være ret krævende at få det til at spille, fordi det trods alt er noget, der er levende, og som derfor skal passes og plejes, hvis det ser smukt ud.

Så inden du for hurtigt giver op på at være sådan en, der har planter til at gro inde i dit hjem, så skal du måske lige se med her. Der er nemlig nogle ting, man kan gøre for at man måske har mere mod på at have få planterne indenfor. Det er eksempelvis en god start at vælge planter, som er nemme at passe, og så vil flotte krukker eller fletkurve til planter også lige være med til at sætte prikken over i’et.

Start med “nemme” planter

Hvis man ikke har så grønne fingre, og måske tidligere har oplevet at have planter, som er døde med det samme, så gør man sig selv en tjeneste ved at vælge nogle planter, som ikke kræver lige så meget passe og pleje som andre. Det er i hvert fald en god start.

Der er eksempelvis mange, der vælger den populære kaktus, fordi den stort set kan passe sig selv og ikke har behov for at blive vandet så tit. Hvis den ikke lige er din stil i forhold til planter, så er der også mange andre planter, som ikke kræver lige så meget af dig, og som derfor giver mening at købe som de første, hvis du gerne vil have flere planter i hjemmet.

Flotte fletkurve til planterne

Når der er styr på selve planterne, så skal du jo også gerne gøre noget for, at de rent faktisk ser fine ud i hjemmet, og det kan du eksempelvis gøre ved at købe en masse fine fletkurve til planter. Det ser nemlig ikke så skønt ud, hvis planten bare står i den lille plastikkrukke, som den stod i, da du købte den, og derfor vil fletkurve til planterne altså være et mere stilet valg. Der findes desuden mange forskellige fletkurve til planter, så du skal nok finde nogle, som du synes passer til både planten og din indretning generelt.