annoncering på facebook

Annoncering på Facebook kan betale sig i længden!

Jeg er ejer af en mindre virksomhed og jeg har webshop og en Facebook side. I en længere periode har jeg forsøgt mig med annoncering på Facebook uden succes. Jeg var meget frustreret fordi jeg brugte store summer ved annoncering på Facebook og der var ikke noget salg overhovedet.

Derfor lagde jeg mit hoved i blød for at finde ud af, hvad jeg kunne gøre for at eskalerer mit salg. Jeg har netop sagt mit job op for at dedikere alt min tid til min Webshop. Derfor besluttede jeg mig for at benytte Alpha Agency til at hjælpe mig med mine Facebook annoncer. Og dette viste sig at være en fremragende idé!

 

annoncering på facebookAnnoncering på Facebook har øget min omsætning

Da jeg indledte samarbejdet med Alpha Agency, havde vi nogle indledende samtaler omkring min målgruppe. Dumt som det lyder havde jeg aldrig rigtigt tænkt over hvem min målgrupper er. Alpha Agency var gode til at vejlede mig og sammen fandt vi frem en helt specifik målgruppe, som vi kunne benytte i vores annoncering på Facebook. Vi startede med at sætte tre kampagner op rettet mod tre af mine produkter på min webshop. Bare efter en enkelt dag fik jeg mit første salg.

 

Find rundt i bureaujunglen når du skal lave annoncering på Facebook

Jeg havde selv meget svært ved at finde det rette bureau, som kunne tilfredsstille mine behov. Når man skriv annoncering på Facebook, kommer der et hav af forskellige bureauer frem og det var svært for mig at vurdere, hvilket jeg skulle vælge. Jeg besluttede mig for at vælge Bureauet Alpha Agency efter jeg havde været inde og læse på deres hjemmeside. De lød professionelle, så derfor gav jeg dem et opkald for at høre hvad de kunne gøre for mig i forhold til annoncering på Facebook.

 

Professionel annoncering på Facebook har reddet min forretning

Før jeg begyndte at lave professionel annoncering på Facebook, skrantede min webshop, fordi jeg næsten ikke havde nogen omsætning. Nu er mit slag steget markant takket være Alpha Agency. Derfor vil jeg klart anbefale dette bureau, hvis du også gerne vil eskalere din forretning.