Cupping kan være løsningen, når du har ømme muskler

Når du har meget ømme muskler, så kan det være meget svært at få bugt med. Det kan være en både langvarig og smertefuld proces at få det behandlet. Mange får massage imod de ømme muskler, og så findes der også cupping-metoden, som bliver mere og mere udbredt. Det kan være en virkelig god metode i mange tilfælde.

Bor du i Aarhus, Skanderborg eller Ry og omegne, så kan Thorbøll Massage komme på hjemmebesøg og foretage cupping behandling. Det er der flere fordele ved. Det er blandt andet en stor fordel for dig, at du benytter dig af de ydelser, som de lokale erhvervsdrivende kan klare.

Hvad er cupping?

Cupping er en behandlingsform imod ømme muskler og muskelsmerter. Der bruges nogle små glaskopper, der kan trykudlignes, til behandlingen. Når kopperne placeres på huden, trækkes luften ud af dem, og undertrykket i kopperne hjælper på blodcirkulationen. Det medvirker til, at ømhederne løsnes op. Kopperne placeres på de ømme steder, og det vil lette smerteniveauet.

Her kan du se en lille video om, hvordan den effektive cupping behandling foregår hos Thorbøll Massage.

Fordele ved hjemmebehandling

Der er flere fordele ved at få behandling derhjemme eller på din arbejdsplads. Du sparer noget tid til transport, når du får din behandling derhjemme. Desuden kan flere i husstanden eller dine naboer og blive behandlet samtidig.

Behandleren rykker også gerne ud på din arbejdsplads. Her kan flere medarbejdere så få diverse former for behandling. Det kan spare den enkelte for noget transporttid, og så er det en super rar form for personalegode. Det er til gavn både for medarbejdere og arbejdsgiver, at der tilbydes behandling for ømme muskler.

Støt din lokale erhvervsdrivende

Det er altid en fordel at benytte de lokale erhvervsdrivende. Det er vigtigt for en by at have et rigt erhvervsliv. Det er også klart en fordel at have både butikker, liberale erhverv, håndværkere og andre typer af virksomheder i lokalområdet.

Det er også rart for en bys indbyggere, at der er et velfungerende og varieret udbud af erhverv i nærmiljøet. Når du benytter dig af dem, når du har brug for dem, så sikrer du også, at de fortsat er i din by.

Kontakt din lokale massør, og få et godt tilbud på den form for behandling, som du efterspørger. Der laves gerne en individuel pakke, som netop er tilpasset dit behov.