Få hjælp af en kompetent skilsmisseadvokat i den svære tid

Står du i den kedelige situation og skal skilles? Når et par går fra hinanden, så er der mange praktiske, økonomiske og juridiske områder, som man skal have styr på. Hvis man har børn, så skal man også finde ud af, hvor børnene skal have fast adresse samt hvor meget de skal være hos hver forældre. Hvis parret ikke kan blive enige om, hvordan tingene skal være, så har man mulighed for at kunne kontakte en skilsmisseadvokat. Skilsmisseadvokaten kan hjælpe familien igennem den kedelige proces og i samspil med forældrene finde ud af, hvem der skal have hvad.

Hvad kan skilsmisseadvokaten hjælpe med?

En skilsmisseadvokat kan hjælpe dig med mange praktiske ting i den kedelige tid. Det er vigtigt, at parterne er enige om, hvordan rammerne skal være om de ting, som skal deles op. Hvis parterne ikke kan finde ud af dette, så kan Statsforvaltningen ikke gå med til separation eller skilsmisse. Derfor ender sagen i retten, hvorved det kan blive nødvendigt med en skilsmisseadvokat. Det kan også blive nødvendigt med en skilsmisseadvokat, hvis den ene part ikke vil underskrive ansøgningen om separation eller skilsmisse. Hvis den anden part ikke kommer til møde med skilsmisseadvokaten, så ender sagen i Statsforvaltningen.

Gode råd i forbindelse med skilsmisse:

Det er aldrig sjovt at skulle skilles, men kan man gøre hele processen bedre ved at samarbejde. Hvis der er børn indblandet, så er det bedst, at forældrene i fællesskab finder ud af, hvordan tingene skal fungere fremover. På denne måde kan parterne undvære en skilsmisseadvokat og i denne forbindelse spare udgifterne på dette. Der er mange praktiske ting man skal tage stilling til i forbindelse med en skilsmisse. Man skal bl.a. finde ud af hvad der skal ske med boligen, bil, ejendele, formue og lignende. Jo mere man kan samarbejde, jo hurtigere kan man også komme gennem skilsmissen.