Få hjælp til noget af det administrative arbejde

Vil du gerne have mindre administrativt arbejde at skulle forholde dig til? Der kan hurtigt gå mange timer, når man sidder med virksomhedens mange administrative opgaver. Ofte må den ansvarlige trække sig tilbage for at kunne følge med. Det er aldrig sjovt at komme bagud med alle opgaverne, da der bare kommer endnu flere opgaver til bunken. Der findes mange værktøjer man kan benytte sig af således, at det administrative arbejde bliver lettere. På denne måde kan du spare en del tid, da medarbejderne f.eks. selv kan skrive sig ind på online arbejdsplaner. Tjek mulighederne ud, så du kan slippe for noget af det administrative arbejde.

Derfor skal du gøre det:

Da internettet fylder så stor en del af vores hverdag, så er de fleste virksomheder også begyndt at bruge online værktøjer. Virksomheder har mange arbejdsopgaver der skal tages af, og her kan online værktøjer være en stor hjælp. På denne måde bliver hverdagen meget lettere, da personalet kan koncentrere sig om nogle andre arbejdsopgaver. Crewnet er et af de mest benyttede værktøjer hos virksomheder, da man her kan få hjælp til at lave vagtplaner. Vagtplanen ligger online tilgængeligt således, at de ansatte f.eks. kan ønske om vagter.

 

Med det fulde overblik kan den vagtansvarlige hurtigt se hvornår der er bemanding på samt hvor der skal foretages nogle ændringer. Da man ikke havde mulighed for at benytte sig af internettet skulle den vagtansvarlige modtage datoer fra den enkelte medarbejde angående hvornår de kunne arbejde. Med et fællesdokument online har det aldrig været nemmere. De ansatte kan selv gå ind og ændre i skemaet, hvis de f.eks. har byttet vagt med en anden eller hellere vil byde på en anden vagt.

Få det fulde overblik:

Ifølge spørgeundersøgelser er virksomhederne lettede over at kunne gøre brug af Crewnet. Det er meget overskueligt og brugervenligt således, at folk, der ikke er så gode til at håndtere computere, kan finde ud af at melde sig til og fra vagter. Hjælper håndtering er vigtigt for en virksomhed i vækst, da der er mange andre arbejdsopgaver, som er vigtige at få taget hånd om.

 

Mange virksomheder er også begyndt at bogføre deres regnskaber online, da alting snart er digitaliseret. Det er nemt at have det hele samlet på et sted i stedet for at man skal have en masse mapper til de forskellige områder. Det er også muligt at gøre brug af en online bogholder, som holder øje med regnskaberne og sætter dokumenterne ind på den samme enhed. Hvis man har en smartphone så kan man nemt logge ind på enheden og have det fulde blik over økonomien.

Følg med tiden:

Da alting med tiden bliver digitaliseret så er det en god ide, at virksomhederne følger med denne udvikling. På et eller andet tidspunkt er det ikke populært mere at have papirer fyldende med f.eks. regnskaber. Alle værdipapirer er bedre beskyttet når det er digitaliseret, da der skal bruges en kode for at få adgang til dokumenterne. Hvis der skulle blive indbrud i virksomheden kan de ikke finde disse.

 

Det gode ved at have det hele online er, at den ansvarlige selv kan bestemme hvem der skal have adgang til det økonomiske overblik. Alle dokumenter er sikret således, at nysgerrige medarbejdere ikke kan stikke snuden i papirerne. Du kan til enhver tid åbne dine dokumenter så længe du har adgang til internettet samt en enhed såsom smartphone, iPad eller computer.

Gør det nemmere for virksomheden:

Det anbefales, at virksomheden undersøger hvilke muligheder der er med at gøre nogle af arbejdsopgaverne digitale. Det er langt nemmere end at sidde med dokumenterne fysisk. Det er muligt at kunne få vejledning i hvordan de forskellige online værktøjer fungerer. Når du først har prøvet det en enkel gang, så er det slet ikke så svært.