Styrk dine kompetencer med en projektlederuddannelse

Kunne du trænge til at få løftet dine kompetencer en anelse, kan det være, det er tid til, at du får en intensiv projektlederuddannelse på Aros Business Academy. Er du enten kommende projektleder, ny projektleder eller måske erfaren, der blot kunne tænke sig et kompetenceboost, så er projektlederuddannelsen måske lige sagen.

Projektlederuddannelsen handler nemlig om at løfte dig som projektleder, så du med den rette undervisning og de rette øvelser vil blive en endnu bedre udgave af dig selv på arbejdspladsen. Lyder det som noget for dig? Læs med for at blive klogere på den kompetenceløftende projektleder uddannelse.

Det er vigtigt ikke at sætte sin udvikling på hold

Man kan nemt komme til at blive for komfortabel på arbejdspladsen, og særligt hvis man har været det samme sted i lang tid. Derfor er det vigtigt en gang i mellem at ruske op i sig selv og tage et nyt initiativ. Måske kunne det nye initiativ være en projektlederuddannelse.

Med en projektlederuddannelse vil du mærke en udvikling, trods du måske har været i branchen i mange år. På den måde undgår du også at sætte din udvikling på hold – det er aldrig for sent at lære nyt.

Det er nemlig vigtigt at sørge for at være i en konstant udvikling, også selvom man er komfortabel i sin stilling og kender til jobbet som projektleder ud og ind. Særligt som projektleder gælder det om hele tiden at føle sig inspireret og motiveret til at gennemføre et helt projekt med brillans og være klar til at optage et nyt projekt med samme gå-på-mod efterfølgende.

Tag en projektlederuddannelse og mærk forskellen

Statistikken viser, at otte ud af ti projekter fejler, og det koster hvert år både virksomheder i Danmark og de danske skatteydere flere milliarder kroner, når projekter ikke ledes korrekt – måske har det ikke været den rette indgangsvinkel, man har haft til projektet, eller måske har man blot mistet kontrollen over projektet, og så kan man risikere at overskride det budget, som man ellers har lagt og planlagt efter – og ofte fejler projekterne på grund af manglende overblik og ledelse af teamet fra projektlederen.

Med en projektlederuddannelse får du værktøjerne til at lede dit team og føre projektet til måls.

Projektlederuddannelsen er inddelt i seks moduler, hvor du både vil modtage undervisning fra folk, der har massevis af erfaring med ledelse af projekter, og du vil skulle lave et projekt i en gruppe, hvor du vil lære endnu mere omkring gruppedynamik samt at finde styrken i et gruppearbejde trods de udfordringer, der vil opstå undervejs.

Du vil altså sammen med en gruppe skulle udarbejde et projekt, hvor du vil få brug for at benytte dine kompetencer som projektleder til at nå i mål, og her vil du altså få et godt indblik i den avancerede projektstyring.

Så har du lyst til at mærke forskellen og udvikle dig som projektleder? Så skal du have en projektlederuddannelse! Klik forbi arosbusinessacademy i dag for mere information.