Få inspiration med iværksætter podcast

Går du rundt med en iværksætter i maven, og ved ikke helt hvor du skal begynde? Det kan også være at du allerede er kommet i gang, men har brug for noget mere inspiration. Det kan også være at du føler, at du sidder fast, er uinspireret og bare gerne vil have noget mere motivation i hverdagen.

For at du kan komme videre med dine problemer, så bør du først sætte et mål. Det kan fx være at du vil starte en virksomhed, men det kan også være at du mangler inspiration til at skrive en novelle, male et maleri eller skal finde en løsning til et andet arbejdsrelateret problem. Find inspiration fra ting i dit liv, og lær dig selv at være åben overfor denne inspiration. Gør dig selv klar, så du kan tage denne inspiration og lave den om til skridt mod dit mål.

Her får du et par idéer til, hvor du kan prøve at lede efter inspiration.

  • Podcasts. Podcasts er blevet utrolig populære over de seneste år, og det er der flere gode grunde til. En af grundene er at du kan være produktiv, imens du lærer en masse nyt. De er simpelthen en simpel løsning til det problem, som mange iværksættere løber ind i, nemlig at det kan være svært at finde tid til at lære nye ting, imens man forbliver produktiv. Der findes dog knap så mange danske podcasts, men der er en håndfuld rigtig gode iværksætter podcasts derude. Der findes også massere af engelske podcasts, som dækker samme emner, men hvis det er noget der skal køre i baggrunden, kan det være en fordel at have det på dansk, så man ikke bruger unødvendige kræfter på at oversætte og forstå, hvis man ikke er fuldstændig flydende i engelsk.
    Rigtig mange iværksættere taler rigtig godt om podcasts, og det går kun fremad på den front.
  • Skriv det ned. Skriv alle dine idéer ned. Alle idéer: gode, dårlige, åndssvage eller sågar drømme. Skriv alle dine tanker ned. Ved at putte dine tanker og idéer på papir, bliver det meget nemmere at komme tilbage senere hen, og finde frem til den geniale idé, som måske opstod. Det giver dig også et bedre indblik i hvordan din egen hjerne fungerer og tænker.
  • Spørg omkring. Af og til har du brug for et andet perspektiv. Heldigvis findes der tonsvis af gode steder, hvor du kan snakke med andre ligesindede, og få deres input. Her kan Amino.dk fx nævnes.
  • Husk motion. At give din krop en stund, hvor den er distraheret af en fysisk opgave, kan være med til at stimulerer dit sind. Benyt chancen for at komme væk fra tanker omkring datiden og fremtiden ved at fokuserer på en fysisk opgave i nuet. Det giver dig også langt mere energi, både fysisk og mentalt, og hjælper dig til at kunne fokusere på de problemstillinger du nu engang står overfor.
  • Fjern distraktioner. Prøv at brug noget tid væk fra telefonen, internettet og hvad der ellers kan distrahere dig fra det problem du står overfor. Her fungerer fly-funktionen på telefonen godt, og det smarte er, at du ikke behøver være på et fly for at funktionen virker.

Håber at du kunne bruge disse råd. Hvis du selv har nogle gode råd og idéer, så er du mere end velkommen til at smide en kommentar.