Få lækker mad bragt hjem fra Kalvø Badehotel

Hvis du er ved at planlægge en begivenhed, hvor i skal være mange mennesker sammen, så kan det varmt anbefales at bestille mad fra Kalvø Badehotel. Man slipper for at skulle stå for menuen selv, handle ind og forberede det hele. Hvis du bestiller til mindst 12 personer, så kan du selv udpege nogle retter og få det leveret lige til døren på et tidspunkt, der passer ind i dine planer. Hvis du gerne vil vide noget mere om mulighederne for mad ud af huset, så vedlæg gerne hjemmesiden et besøg og se udvalget af lækre retter.

Derfor skal du have mad derfra:

Hvis du er bosat i enten Aabenraa eller Haderslev, så er der ikke langt til Kalvø Badehotel. Som kunde er man ikke forpligtet til at bestille mad derfra, men mulighederne kan undersøges uden at det kommer til at koste dig noget. Personalet er meget servicemindede og som kunde har man mulighed for at kunne få en uforpligtende samtale omkring maden. Efter samtalen har man i sin gode ret lov til at takke nej til tilbuddet. På Kalvø Badehotels hjemmeside kan du læse om andre kunders erfaringer med maden og badehotellet generelt. Der er blevet givet 5 ud af 5 stjerner samtidig med, at badehotellet har fået den ene rosende anbefaling efter den anden. Badehotellet tilbyder forskellige sammensætninger af retter, men kokkene kan sagtens lave undtagelser således, at der bliver lavet retter efter kundens ønske. Badehotellet har leveret mad til kunder i mange år og er meget fleksible med at få leveret maden efter kundens ønske. Hvis man bestiller mad til minimum 20 personer, så bliver maden leveret gratis. Hvis man bestiller mindre end 20 kuverter, så kommer det til at koste 150 kr. ekstra. Maden bliver pakket forsvarligt ind således, at den kan holde sig uanset hvor lang en køretur, som chaufføren skal på.

Der er mange fordele ved at bestille mad ud af huset fra badehotellet. Hvis man f.eks. bor i Aabenraa eller Haderslev, så er der ikke langt at køre til badehotellet for at få et prisoverslag på, hvad det hele kommer til at koste. Samtidig kan maden blive leveret hurtigt, da afstanden ikke er stor til de to byer. Kokkene på badehotellet har mange års erfaring med at lave mad og laver typisk alt deres mad ud fra danske råvarer. Kokkene kan gode lide at variere deres menukort således, at det ikke bliver for ensformigt. På denne måde sikrer de sig også, at der kommer en ret, som alle vil kunne lide. Kokkene vælger deres retter ud fra årstiderne og bruger råvarer, der er lækre i den pågældende periode.

Hvad er mulighederne:

Uanset om du skal have brunch, frokost eller treretters leveret, så kan kokkene på Kalvø Badehotel sagtens opfylde dit ønske. De er erfarne med alle dagens måltider og kan garantere, at levere lækre retter til gæsterne. Der er forskellige muligheder for at kombinere sin menu. Man kan både vælge en treretters menu, buffet, udvidet morgenmad, stor eller lille brunch og lignende. Til pakken med treretters kan man kombinere med f.eks. to slags desserter eller to slags forretter. Man behøves ikke nødvendigvis at vælge en treretters menu. Der er også mulighed for at vælge en enkel ret eller toretters menu. For at få styr på de helt små detaljer anbefales det, at vedlægge badehotellet et besøg, så man kan høre noget mere om de forskellige muligheder. På denne måde kan man nemmere finde ud af, hvad der passer til ens behov. Det er forskelligt hvad de forskellige menuer koster, da det også afhænger af sammensætning. Hvis du har et spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte Kalvø Badehotel. Personalet er altid imødekommende og klar til at hjælpe.