Her er fem ting, du kan forkæle dig selv med under Corona

Du ser måske ikke din familie og venner på samme niveau, som du plejer her under coronatiden (der forhåbentlig snart er slut!). Det er trist, men der er heldigvis masser af hyggelige ting, du kan lave med dig selv, når du er alene hjemme. Her kommer fem af dem!

Abonnementer – find en god serie

Det er selvforkælelse at give sig selv muligheden for at slænge sig tilbage og se en god serie. Du har måske allerede diverse abonnementer, men hvis ikke, så kan det altså være nu, du skal til at have det. Find en god serie, og læn dig tilbage. Af gode forslag (hvis du ikke allerede har set dem) er Breaking Bad, Dexter, Crazy ex-girlfriend, Mr. Robot, Tjernobyl, Handmaids Tales – men og der er mange flere!

TV-pakke – den nemme løsning

Nogle gange er det mest afslappende, når man ikke selv aktivt skal vælge, hvilken serie man ønsker at se. Derfor kan det være rarere bare at kunne tænde for Tv’et og se, hvad det byder på af underholdning. Du skal naturligvis have en TV-pakke, hvis du virkelig skal kunne vælge og vrage. Du kan f.eks. få Telia TV – så er der masser af underholdning lige dér. Nogle gange er den nemme løsning bare den bedste.

Kage og slik – du må godt

Hvor ofte giver du dig selv lov til bare at fråde så meget, som du vil? Alle har i fællesskab alligevel taget lidt på under Covid-19, herunder blev ’corona-kilo’ et alment brugt begreb. Det er noget, vi kan finde noget positivt i. Forkæl dig selv med alt det slik og kage, du normalt afskriver som usundt og unødvendigt – nogle gange må man godt – og især, når der er en pandemi i udspil!

Meditation og afslapning

Det kan være svært at slappe af, når der er en pandemi, der florerer rundt på verdensplan. Derfor er meditation og afslapning noget, der kan få dine tanker på andre baner en panik og usikkerhed omkring fremtiden. Der er masser af gode meditationsøvelse online, så det er bare med at finde den form, der passer dig bedst. Måske du bliver så glad for det, at du også kan bruge det i andre henseender.

Skønhedspleje

Vi må ikke glemme, hvor meget selvforkælelse der ligger i skønhedspleje. Det er nu, du skal finde alle dine remedier frem og gå i gang: Læg neglelak, tag en ansigtsmaske på, tag et fodbad. Hvis du arbejder hjemmefra pga. corona, kan chefen heller ikke se, hvis du sidder med en ansigtsmaske på, eller har fødderne i et kar under bordet. Der er ikke noget så dejligt og forfriskende, som når man har tiden til at forkæle sig selv på denne måde.

En kombination af ovenstående

Hvem siger, det ene behøves at udelukke det andet? Put dine fødder i fodbad, tag en ansigtsmaske på, tænd for Tv’et og spis en lækker kage! Måske det er svært at meditere, når man ser TV, men ellers fungerer ovenstående selvforkælelsesmuligheder fint i kombination med hinanden.