Hvordan er dine salgsresultater?

Kunne ikke være bedre?

Tillykke med det. Du er en af de få virksomhedsejere i verden der er fuldt tilfredse med salgsresultaterne og dermed indtjeningen. Det må være dejligt.

Ellers, hvis du som de fleste andre mener det kunne gå bedre, læs videre. Der er løsninger for alt, de skal bare findes.

Professionelle skaber de bedste resultater

Det ville de fleste virksomhedsejere nok være enige i. Alligevel, en stor del af de danske virksomheders salgskræfter består af amatører. Talentfulde måske, dygtige også, men stadig amatører. Hvis du ønsker bedre salgsresultater, er det måske stedet at gøre noget ved.

Der er, som altid, flere muligheder. Den ene mulighed er at dygtiggøre din sælger, eller din salgsafdeling. Alt kan læres og øvelse gør mester. Om det er internt, eksternt, telefon- eller opsøgende salg, det kan læres og mestres. Du skal bare have en der mestrer emnet og kan lære fra sig. Jannich Rindom er lige den der kan.

Årsag og virkning

Det første skridt mod løsningen af et problem er mere viden om selve problemet. Dvs. du skal analysere og diagnosticere problemet. Alt har en årsag og alle årsager har virkninger. Det er vigtigt ikke at forveksle de to ting. Virkningerne er hvad der umiddelbart springer i øjet. Fx når du ser at din indtjening er faldet, selv om omsætningen ser fint ud.

Hvad er årsag og hvad er virkning? Tager du fat i den forkerte ende, bliver det bare til symptombehandling. Det kan godt se ud som om det giver resultater, men i det lange træk gør det ikke. Du er nødt til at finde årsagen, for at virkningen kan ændres, ikke omvendt.

Ser din virksomhed efter i sømmene, udefra

Jannich Rindom er en professionel sælger med mere end 10 års erfaring. Det er denne erfaring du har brug for når det gælder om at finde årsagen til den faldende indtjening. Og når du har fundet årsagen, kan der gøres noget ved det.

Din virksomhed skal ses efter i sømmene, der skal laves analyser og diagnoser. Det gøres bedst af nogen udefra. Du kender godt den med skoven og træerne, ikke? Når du står inde i skoven, ser du kun træer, men ikke selve skoven. Der er intet galt med dit syn, det er din placering der gør det umuligt.

Jannich Rindom er der hvor han kan se skoven, og ikke bare træerne.

Om du har brug for en salgskonsulent, en coach, eller mødebooker, Jannich Rindom er manden. ”Salg er håndværk” er Jannich Rindoms motto. Og alt håndværk kan læres.