Sådan laver du de bedste smoothies

Er du også vild med smoothies? Smoothies er den perfekte måde både at spise frugt og grønt på, fordi det er super lækkert, og det er super nemt. Dog er der jo ingen mennesker, der kan laves smoothies i hånden. Der skal en blender til, og der gælder det om at vælge den, der klarer sig bedst i en blender test.

Den bedste blender

En blender er ikke bare en blender. Hvis du vil lave smoothies, skal du have en maskine, der kan klare det. En blender er nemlig ikke bare en blender. Du har forskellige behov alt efter hvor ofte, du vil bruge maskinen, i hvor lang tid af gangen, maskinen bliver brugt, og hvad den helt præcist bliver brugt til. Når man kigger på en blender test, kigger man også på maskinens forskellige komponenter samt tilgængelige programmer, så du kan finde den blender, der passer bedst til dig.

Røde smoothies

Røde smoothies er super lækre, og langt hen af vejen er de det, som de fleste forbinder med smoothies. Røde smoothies er oftest baseret på bær, som er frosne. Det kræver noget af en blender, fordi den skal have styrke noget til at kunne blende frossen frugt. Det betyder, at du skal holde ekstra godt øje med bedømmelsen af maskinens motor, når du kigger på en blender test. Derudover kan røde smoothies være lidt besværlige at rengøre efter, da det hurtigt tørre ind. I så fald kan det også være en god idé at kigge på, hvor nem blenderen er at gøre rent.

Grønne smoothies

Grønne smoothies er et lidt nyere fænomen end de røde smoothies, og man hører ofte om dem i forbindelse med sundhed. Men grønne smoothies smager super godt, så det er ikke kun de mennesker, der lever den ultimative sunde livsstil, som kan nyde den slags drink. Når man laver grønne smoothies, er de forskellige komponenter oftest ikke frosne, så der behøver ikke at være lige så stor fokus på maskinens motor, når du læser om blender tests.

Smoothiens konsistens

Sidst, men ikke mindst, skal du overveje, hvad en konsistens, du gerne vil have, at din smoothie har. Nogle foretrækker smoothies, som er helt tynde, og som kan drikkes igennem et sugerør. Andre vil gerne have dem lidt mere tykke; til tider til den grad, hvor de skal spises med en ske. Når du kigger på en blender test, vil der ofte være beskrevet, hvis blenderen kommer med programmer. Oftest vil det betyde, at du kan starte et program, og så blender maskinen selv, indtil at indholdet har den ønskede konsistens. Det er super smart til travle morgener, og du kan nemt få dine smoothies i lige præcis den konsistens, som du foretrækker.

Nyd dine smoothies

Smoothies er lækre, sunde og nemme at lave, og det er en snack, som passer til menneske i alle aldre. Uanset om du laver dem som dessert eller som en sukkerfri morgenmad, vil det være en god oplevelse. Med den rigtige blender bliver det super nemt at lave perfekte smoothies, så du aldrig skal knokle med en dårlig maskine igen.