Send din iPhone 8 til reparation, hvis den fejler noget

En iPhone 8 er ikke ligefrem en billig smartphone. Alligevel smider mange den bare ud når der er noget galt med den. Det er ikke særlig smart. Fordi også en iPhone 8 kan repareres, og det vil spare dig en masse penge. Selv hvis du vil købe dig en ny, så kan det i de fleste tilfælde godt betale sig at få den repareret, og sat til salg.

Der er nemlig et godt marked for brugte iPhone 8. Hos teledoktoren kan du få en god og billig iPhone 8 reparation. Virksomheden vil også købe din gamle iPhone. Du kan selv beregne prisen på deres hjemmeside.

En iPhone 8 er en ret robust smartphone. Men de skal også holde til lidt af hvert. En iPhone 8 er noget du har på dig mere eller mindre døgnet rundt, og det kan godt sætte sine spor.

Derfor er det vigtigt med et godt iPhone 8 cover. Det beskytter den dyre iPhone og kan forhindre det værste, når den fx tabes på gulvet.

En iPhone 8 reparation skal udføres af kvalificerede folk

Det er vigtigt at en iPhone 8 reparation laves af folk med forstand på det. Ikke kun arbejdet skal være kvalificeret, men der skal også bruges originale reservedele. Selv om en iPhone 8 er meget hårdfør, så er der alligevel meget der kan gå i stykker.

De mest udbredte iPhone 8 problemer er disse her:

  • Skærmen – den er af panserglas, men når din iPhone 8 rammer guldet med et hjørne, så vil skærmen sjældent overleve det, selv med et cover.
  • Højtaler – højtalere er følsomme for fugt. Men de kan også briste når du spiller musik for højt. Nogle frekvenser er gode til at gøre det af med højtalere. Du kan også opgradere din iPhone 8 højtaler til en bedre kvalitet end den oprindelige.
  • Mikrofon – også mikrofonen kan gå i stykker. En mikrofon og en højtaler er i bunde den samme teknologi. De fungerer bare lige omvendt.
  • Batteri – forkert belastning vil forkorte levetiden på din iPhones batteri. Alle iPhone har nu integrerede batterier som du ikke bare selv kan skifte.
  • Jackstik – også jackstikket er følsomt og kan gå i stykker. Heldigvis er det ikke en stor eller dyr reparation.
  • Tænd-sluk knap – de mest sårbare dele er altid de dele hvor der er skiftende belastninger. Tænd og sluk knappen skal arbejde rigtigt meget på din iPhone 8
  • Home knap – også denne knap bliver brugt meget og kan blive slidt med tiden.

Quiz: hvilken iPhone 8 reparation er den bedste?

Der findes et ganske kort svar: den der ikke behøver at ske. Det er langt bedre at forebygge end at reparere, og det gælder også din iPhone 8.

Nogle ganske enkle ting kan forebygge de fleste reparationer:

  • Brug et godt cover. Det er ikke et godt sted at spare penge på. Brug hellere et par kroner mere på et godt cover end på reparation.
  • Put ikke din iPhone 8 i baglommen. Mange gør det, og så sætter de sig på den. Også en jakkelomme er ikke et godt sted. Brug altid lommer der kan lukkes, så kan din iPhone 8 ikke falde ud. Det er vejen til den bedste iPhone 8 reparation – den der aldrig behøver at ske.