Tag på en efterskole camp og bliv helt sikker på dit valg

At vælge hvilken efterskole du gerne vil på, er en stor beslutning. Det er trodsalt et sted du skal bruge et helt år af dit liv, og det ender virkelig med at blive hele din verden.

Der findes rigtig mange forskellige efterskoler derude efterhånden. Der findes både teater-, idræts-, gaming-, rollespils-, og internationale efterskoler, hvor sprog er i højsædet.

Du har sikkert allerede en ide om hvilken slags efterskole du gerne vil på, men selv med bare den ide, findes der så mange inden for den kategori, at det ikke indsnævre din søgen meget. Har du fundet en efterskole som du godt kunne overveje, men er du ikke helt sikker på om den nu engang er den rigtig, så burde du overveje at tage på efterskole camp.

På Gram Efterskole har de linjefag indenfor alt lige fra gastronomi til e-sport. Gram Efterskole tilbyder efterskole camp til folkeskoleelever der overvejer deres efterskole. Campen vare 24 timer og de potentielle elever får lov til at sove på skolen og prøve at leve i de fællesskab der er på en efterskole.

Kunne du godt tænke dig at læse mere, så klik ind på https://www.gram-efterskole.dk/efterskole-camp/.

Sørg for at lave den grundige research

 

Når du skal vælge efterskole, skal du for alt i verden undgå spontane beslutninger. Ellers kan du ende med at få et meget kedeligt år på en skole du ender med ikke at være glad for, eller du ender måske med at hoppe fra efterskole til efterskole fordi d aldrig rigtig giver dig tid til at finde den helt rigtige.

Du må selvfølgelig gerne lytte til råds fra dine venners efterskoleoplevelser, men det er også vigtigt at huske på at ingen to efterskoleoplevelser er ens. Den efterskole som din ven elskede, ville du måske hade.

De mennesker du kommer til at gå på efterskole med skal du gå skulder ved skulder med i et helt år, næsten uafbrudt, så det er vigtigt at du finder en efterskole du føler du kan være en del af.

Selvfølgelig er det faglige vigtigt, på nogle efterskoler mere end andre, men det er nu engang fællesskabet der gør efterskolerne til noget virkelig unikt.

 

Hver ikke bange på at springe ud på dybt vand

 

Måske finder du hele ideen om efterskole meget skræmmende, og du vil absolut ikke være den første. Ser du dig selv som værende en meget indadvendt person, lyder det absolut ikke sjovt at dele alt med en hel skole af mennesker, og knap nok have sit eget værelse i et helt år.

Det ville også være løgn at sige at efterskole ikke var hårdt. Man bliver mødt af mange sider af sig selv – både gode og dårlige – og det er disse udfordringer der får en til at flytte sig som person. Så selvom blot en camp på en efterskole kan virke som overskueligt og for meget, så tag med dig selv om det er fordi du virkelig ikke vil, eller fordi du ikke tør – men inderst inde virkelig har lyst.